Run4Fun

0kommentarer

Jag blev peppad av att vara med i fitnessfighten och fick nästan lite panik nu när den är över... Så jag hoppade på en annan grej som heter Run4Fun som kommer från samma människor som håller i Fitnessfitghten..

Run 4 Fun

Kom igång och gör din löpning effektivare!
Vill du komma igång med din löpning, förbättra din löpteknik och ta din löpning till en högre nivå på bara 30 dagar? Då skall du anmäla dig till Run 4 Fun!

Run 4 Fun innebär att du tränar 30 dagar, en timma per dag, med fokus på att återställa kroppens funktion. Genom att Run 4 Fun tar bort dina begränsningar kommer du att utveckla din löpning. Run 4 Fun fokuserar på:

- Funktionell rörlighet som hjälper dig att hålla en god hållning även i farten.
- Förbättrad hållning som hjälper dig till ett effektivare löpsteg.
- Funktionell styrka och muskelbalans som hjälper dig till en bättre kraftproduktion och lägre skaderisk.
- Förbättrad bålstabilitet som hjälper dig till ett stabilare rörelsecentrum.

Run for Fun passar alla!
Run 4 Fun är ett unikt träningskoncept där du tränar funktionell styrka och rörlighet samt kondition. Det passar dig som är nybörjare, motionär som kanske vill springa milen lite snabbare eller för dig som sprungit ett tag och vill utveckla din löpteknik. Med Run 4 Fun får du också ett kostprogram som förbättrar din form och hälsa.

Run 4 Fun kombinerar kondition och helkroppsträning som utvecklas gradvis. Först ligger fokus på att hålla en god hållning i löpningen (rörlighet och core) för att sedan övergå till att förbättra muskelbalansen i kroppen. Genom att blanda in löpning och löpskolning i varje pass tar du med dig din nya hållning och funktion in i löpningen och du blir en bättre löpare. Med Run 4 Fun får du resultat!

Under din träningsperiod får du också praktiska kost- och träningstips via vår blogg, facebook-sida och [email protected]

Pga magsjuka och att vi kom hem i söndags och att det varit lite fullt upp så körde jag mitt första pass idag, och jag sprang 2*10min och det kändes oki!! Målet denna månaden är att komma igång med löpningen, få en bättre teknik och rörlighet, orka mera och klara av att srpinga 5km!

Kommentera

Publiceras ej