I förrgår var jag då på mitt första crossfitpass i vår nya box (=gym) här i stan! Och det var lagom jobbigt sådär så man känner att man fixar det man ska göra utan att krokna. Sista övningen var dock tekniskt svår så den fick jag inte till riktigt.. Övningarna innebar mycket överkropp fa armar. Och idag har jag träningsvärk i triceps och rygg och underarmarna! 😅

Ena dagen går det bra att springa och en annan dag kan det vara riktigt tungt. I måndags efter att jag gått av natt och sovit för få timmar samt ätit ett stort mål för tätt inpå så gav jag mig ut för att springa långa golfrundan som är 5km lång. Jag hade väntat tills barnen somnat vilket gjorde att jag dessutom började känna mig trött, sömnig. Första 2-3km är väldigt backig och mycket uppför. Det gick trögt och benen var otroligt sega. Maten låg som en cementklump i magen. Jag fick kämpa mig fram och kom så småningom hem igen men usch vad tungt det var.
Det positiva var ändå att knät inte gjorde ont alls och det är underbart!! Så ibland går det lätt att springa och ibland känns det bara för jävligt! Thats life!

Det blev en kort men bra löptur igår upp på vårt vackra berg. Efter att ha sprungit golfrundan här hemma som är väldigt mycket och upp och ner så kändes det väldigt plant uppe på berget. Och när det var så platt så kunde jag tänka lite extra på löpsteget och springa mer på framfoten och arbeta med hela foten. Väl i mål såg jag att det gått fortare än tidigare oxå. Skoj!! Och inte lika ont i knät som tidigare heller och bara det känns ju helt fantastiskt! Är så trött att min kropp ska protestera mot att jag vill träna löpning. Vill kunna springa lång, snabbt, i terräng mm utan att kroppen gör ont.. :-( Men kanske r jag nu påväg mot det!

 
Igår blev det ingeträning eftersom jag vaknade med att det knäppte till i nacken och sen gick jag hela dagen med smärtande nackspärr. Idag känns det betydligt bättre och idag blir det lite löpning ihop med styrka.
 
Jag saknar så att det inte blivit mer löpning i sommar pga mitt knä men jag hoppas på att få en fin höst istället och vinter.
 
 
 
Vad gör ni idag?

Ja, det ekar härinne just nu. Har inte haft ngn lust att blogga och faktiskt ingen träningslust heller. Det r som om semestern ger mig för mycket tid till att träna så jag vet knappt vad jag ska ge mig på och istället blir det att jag inte tränar alls. Varit lite skönt med vila oxå, det behöver man inland. Men nu r semestern slut och det lata livet oxå.

Igår körde jag ben och mage här hemma och det känns idag minsann. Man kan köra hårt hemma oxå. Och idag när Anders kom hem på lunch gav jag mig ut och sprang en kortare runda, 4km. Löpningen har blivit lidande pga mitt löparknä och nu hopparknä men enligt naprapaten är det ok att springa. Helst på plant underlag och i ett lugnt tempo. Inga intervaller (som jag älskar) tyvärr men knät känns bättre och gör mindre ont så jag hoppas att det inte känns alls om någon månad!

Snart ska det öppnas en crossfit box i Skövde! Ska bli skoj och spännande!

ToughVikings , Tjejmilen och billingehusloppet stundar snart!! Dags att komma iform igen!