Efter att ha nått mitt första delmål ska jag beställa något klädesplagg som belöning och när jag nått mitt andra delmål ska jag beställa tid för tatuering och sen måste jag komma på något smarrigt när jag nått mitt tredje delmål och slutmålet!!

Blir nog vila idag eftersom det From imorgon ska tränas i 30dagar i sträck!!

Igår blev det bra med träning. Cyklade till jobbet (ca9km, tog 26min) och var med på en utbildning om vår nya transportkuvös, sen cyklade jag till gymmet och körde ett pass där. Sprang på löpbandet 5min*2!!!! Och det känns bra i foten ÖVERLYCKLIG!! Det går mot rätt håll!

Har velat fram och tillbaka men har återigen anmält mig till något som heter Fitnessfighten. Det innebär att man får kostråd att följa i 30dagar och ett 1h´s träningsprogram som man ska träna varje dag i 30dagar, detta för att gå ner i vikt och få fram muskler! jag var med i oktober men då fick jag halsont på dag10 och hoppade av då halsontet inte gav med sig... Maten är god nyttig mat, minskning av fett och man får äta kött, fisk, fågel, ris, potatis, bulgur, massa grönsaker, kesella och bär i begränsade mängder och man ska försöka äta var 3:e timme. Man ska äta naturlig mat och inget socker, proteinshakes eller kosttillskott. Gå in på deras hemsida www.worldofshapes.se och läs om det vettja!

Jag hoppas gå ner i vikt, få fram musklerna och bli starkare! Det börjar imorgon. Vet inte om jag kommer kunna få till träningen VARJE dag men vi får se. Jag ska följa kostprogrammet iallafall och det kommer bli en kapm då jag är en godis och kakråtta....
Ingen träning igår men dock en längre promenad på kvällen, eller nja längre och längre den blev 3,2km med snålblåst och snöblandat reg usch!

Idag blir det en sväng på gymmet efter en sväng till jobbet där vi ska få lite ny kunskap inbankad i skallen på oss!! ;-) Och kanske blir det cykling (9km) till och hem från jobbet (totalt 18km).

Skriver mer ikväll!

Hej svejs

Kesella och björnbär!

Aj, vad det gör ont i armarna när man är ovan att spela volleyboll! Hjälper ju inte heller att jag är enda tjejen och får ta emot en hel del hårda bollar... Men skoj är det!! Vi spelar ca2h och det blir mot slutet svårt att hålla uppe gnistan. Ryggen gjorde grymt ont efteråt, överallt.. Får se hur den känns idag (måndag)!

Den stående rapporten om min hälsena: Den mår bra, lite stel men mår bra ;-)

Idag blir det vollyboll. Har ont i ryggen men hoppas på att det kanske rättar till sig efter volleybollen, eller så blir det värre :-(

En härligt fin dag med solsken har det varit idag.

Det blev en löprunda i det fina vädret!! Såå skönt. Sprang 4min *3 och det kändes ok i foten. Tänkte att jag skulle försöka hålla ett högre tempo eftersom jag inte springer så långt och det gick bra! Sista intervallen var jag trött men fixade det. När jag kom in cyklade jag 10min på cykeln där jag först cyklade väldigt lätt och sen tyngre och tyngre! Sen var benen trötta och jag svettig och hade en skön känsla i kroppen!!

Jag kämpar varje dag för att stå emot frestelser och att försöka gå ner i vikt. Jag vill gå ner i vikt för att komma tillbaka i den form jag var i innan mina två graviditeter. Jag vill komma ner till Xkg men först har jag som mål att komma under Akg och därefter Bkg och sen till sist X. En del har sagt och säger till mig att jag ser ut som om jag gått ner alla mina gravkilon och att jag ser fin ut och det tackar jag för men jag har tyvärr inte gått ner alla kilon och jag känner mig inte så fit! Mitt främsta mål är att jag ska känna mig nöjd med min kropp och att jag ska känna mig bekväm i en bikini. Kunna ha på mig mina snygga jeans utan att fläsket hänger över.. Jag vet att min man tycker att jag är vacker och flera tycker att man ska vara nöjd med hur man ser ut, man har ju faktiskt burit på två barn och ammat dem.

Och tro mig, jag är nöjd med min kropp. Jag har återfått figuren bra men jag gillar att forma kroppen genom träning. Och det ger mig en kick att se resultat av träning.. Om jag vågar ska jag lägga upp några förekort här på bloggen. Och jag har inga orimliga mål, enligt mig. Jag är inte intresserad av att ha 16 i BMI! Utan mitt mål ligger nog runt 20! Och nu ligger jag runt 24... Jag vill se sund ut, inte som ett skelett!!

Förstår ni mig nu?! Häng med på min resa!

Ska till Ikea imorgon och sen kanske vi hinner gå lite på A6. Mums!!!

Blev inget gym efter jobbnatten men nu ska jag tvinga mig ut på en löptur i det fina vädret!!

Om jag ska orka ta mig till gymmet efter jobbnatten så slipper jag tänka på det när jag vaknat... Trött nu, trött sen??

Hälsenan känns stel idag men inte ont. Vad kan vara medt ansträngande för foten, att springa på löpband inomhus eller att springa ute???

Jag funderar att vara med i något som heter fittnessfighten i mars. Då får man kostplan och träningschema. Meningen är att man ska träna 1h varje dag och i kosten ska man utesluta socker och minska ner på fettet! Jag vill gå ner de där sista kilona och får bort fettet och fram med muskler men klarar jag av att inte äta NÅGOT socker?? Jag som älskar kakor, godis och choklad... Skulle så gärna vilja men är rädd för stt misslyckas och bli besviken på mig själv...

Någon mer som vill hänga på??

Varit en sväng på gymmet. Det blev 10min på crosstrainern, därefter löpbandet. Började med att gå 1km och sen 3intervaller på 3,5min. I slutet på sista intervallen fick jag ont i hälsenan och fick sänka farten och gå... Nu känns det inget i foten men får se hur det känns imorgon... Det var tungt idag, benen kändes som stockar...

Har varit ute och sprungit, trots halka, och det blev 3min *3. Inte så mycket men jag ökar långsamt och hälsenan känns BRA!!! Så troligtvis kommer jag springa minst en gång till denna veckan!! Vill så gärna kunna öka och springa längre och längre. Nästa gång 3,5min*3 och därefter 4min*3 osv osv...

Förhoppningsvis ser denna veckan ut såhär:

Måndag: löpning 3min*3 (avklarad)
Tisdag: cykling inomhus på min racer som sitter på en trainer
Onsdag: spinning (om det passar med familjen annars en löptur)
Torsdag: Vila för då ska jag till frisören
Fredag: Vila (eller kanske en löptur beroende på hur det sett ut tidigare i veckan med träning) (ska jobba natt).
Lördag: Möjligtvis gymmet
Söndag: Gym om det inte blev det på lördagen och Volleyboll!!

Usch, denna veckan har verkligen blivit urusel pga nästan ingen träning och dålig mathållning...

Jag hoppas verkligen att veckan som kommer blir mycket bättre. Ska sätta mig ner och planera mat- och träning för kommande veckan! Är så skönt när man vet hur det ser ut och man kan förbereda sig och planera in allt bra istället för att det blir stress i sista minuten. Jag mår bäst av planering!

Hoppas ni haft en bra vecka!!

Idag blev det gymträning. Körde 2,5min *3 på löpbandet. Och hälsenan känns oki nu. Ct 10min och så lite maskiner! Kändes skönt efteråt men det var kämpigt att ta sig dit och kämpigt att träna.. Har varit trött och haft huvudvärk idag... Men glad att det blev gjort..

Näpp, blev ingen träning..

Denna veckan blir det inte mycket träning om jag inte åker iväg sent på kvällen eller tiiiidigt på morgonen... Om mannen behagar att komma hem snart så ska jag åka iväg för att hinna träna ett sent pass nu på kvällen. I måndags vilade jag efter en bra helg. Igår hanns det inte med då systerdotter kom hit och sov över, cyklade 20min på lunchen iallafall!

Idag har det varit fullt upp.. Imorgonkväll eventuellt kan hinnas med ett pass lite beroende på vad som händer.. Fredag jobbar jag kväll.. Lördag ensam med barnen, söndag jobbar jag kväll och på fm är troligtvis min man bakis... Om han mår relativt bra kan jag ta en tur ut när C sover. À ska sova över hos farmor!

Nu måste jag samla energi...

Jag måste erkänna.... Jag syndade igår...

En vän kom över för en fika och jag hade planerat att bjuda på fruktsallad och kesella med vaniljsmak, lyxigt värre tyckte jag. Men vad händer då, jo vännen har köpt med sig fikabröd... Då kan man ju lixom inte säga nej, iallafall inte jag av artighetsskäl... Så, ja det blev ett fikabröd igår MEN sen blev det över en och hon åkte hem och jag var sååååå nära att bara mumsa i mig den men höll mig, och när Anders kom hem sa jag till honom att antingen slänga fikabrödet eller slänga den... Så lite stolt är jag dock.

Och sen var jag ute och sprang en kortis igår!! Utomhus!!! Jag sprang 1minutersintervaller och hade tänkt att gå 2min emellan men det blåste så kallt att jag gick bara 1min emellan för sen blev jag för kall. Det innebar att det blev fler intervaller (7) än vad jag hade planerat (4) (vill ju gå långsamt fram pga min hälsena) och jag har kännt av den liite igår och liite idag. Men ändå, jag var UTE och sprang tjoho!!! Så sakta men säkert ska jag nog komma tillbaka.

Men jag längtar tills snön försvinner och jag kan ge mig iväg ut på min första cykeltur!!
Hej!

Här kommer jag skriva mer detaljerat om min träning och min väg för att komma tillbaka till toppformen efter 2graviditeter med allt vad det innebär med tidsbrist, matnojja, viktnedgång m.m.

Jag är en snart 31årig kvinna/tjej med 2barn i åldrarna 4och 6månader. Just nu är jag mammaledig och försöker få tiden räcka till träning, familjen, jobbet och vänner. För att jag ska må bra vill jag träna. Under året varieras träningen. När det är utesäsong blir det cykling (racer) och löpning, på vintern mer gym och springa på löpband samt spinning. Sen vill jag gärna simma, träna bodypump och gå promenader.

Under mina graviditeter har jag gått upp ca15kg och fått kämpa mig tillbaks till den vikten jag låg på innan. Just nu har jag inte kommit tillbaka ner i matchvikt, har ca5kg kvar. Alla har sagt til mig att när jag ammar så kommer kilona rasa av mig, det gjorde de inte med min dotter och det har inte gjort det med min son heller. Jag är helt enkelt en sån tjej som får kämpa för varje lite hekto och unnar jag mig en bit choklad, kaka, godis ja då går jag upp i vikt direkt.

I höstas kom jag bra igång med löpningen, kanske för bra för efter en 7,5kms runda fick jag ont i hälsenan och den ömmar fortfarande 3månader senare.. Jag har sakta och försiktigt börja springa igen, har hittills sprungit 3min i sträck på löpband utan att det gjort ont. Förra veckan sprang jag intervaller 1min*4 och dagen efter kände jag av hälsenan, surt!! :(

Får cykla och gymma och sakta träna upp hälsenan igen för jag vill så gärna springa. Det är en sån himla bra motionsform för kroppen och jag mår bra utav den!! Mitt mål iår är att springa vårruset, förra året gick jag sakta runt de 5km i jönköping med sammandragningar som gjorde att jag var tvungen att stanna och andas...
Senare i sommar vill jag springa tjejmilen i stockholm och hoppas på att hälsenan håller!

Med cyklingen har jag som mål att cykla halvvättern under 6h!! Vilket innebär att jag kommer få träna fler träningsmil än förrförra året då det bara blev knappa20mil. Det får bli 2-3pass i veckan, 2korta på veckorna och ett längre på helgen!

Detta var lite kort om mig, jag återkommer!