Och nu... Zzzzz 💤😴
Igår tränade jag ett cfpass som kommer kännas i kroppen idag, för träningsvärken har redan börjat komma. Och i förrgår körde jag oxå ett cfpass som redan sitter i tricepsen och benen. MEN det är roligt att träna, det är roligt att känna träningsvärk för då vet man att man har tränat. Då kanske jag borde vila idag tycker ni... Nja, om jag känner mig pigg tänkte jag dra av ett intervallpass löpning och ev lägga till lite cfövningar oxå. Jobbigt ska det vara och sålänge kroppen är hel så är det bara att köra.
 
 
Har ni sett den där programserien som heter Svett och etikett och går på svt1? Den går att se på svtplay nu. En halvtimmesprogramm där Kalle Zackarias Whalström testar på olika sporter såsom bodybuildning, löpning, yoga och bland annat crossfitt.
 
Det är en rolig serie så gå in och kolla på den vettja.
crossfit, svettochetikett, träning,
Den 18:e maj gick jag med i en utmaning som det annonserades på stället där jag tränar. Det hette Paleo-utmaningen och under 30dagar skulle man undvika laktos och gluten och äta så ren mat som möjligt (ekologiskt). 

Vi bestämde hemma att om jag skulle köra så skulle Anders oxå köra. Det känns ju annars lite surt när ens man sitter och vräker i sig godis/chips eller annat i soffan medan man själv försöker hålla ifrån sig sånt ;-)

Under de 30dagarna fick man hjälp av en man som jobbar med detta dagligen, Karl Hultén. På hans hemsida finns det recept och en massa annat bra att läsa. 

Första veckan var tuff. Jag hade huvudvärk och kände mig seg i hjärnan. Kom på mig själv att säga fel ord tex ost istället för sax. Andra veckan kändes bättre och maten kom mer naturligt. Vi har fått planera lite bättre vad vi ska äta och hitta nödlösningar när man blir hungrig och maten inte är färdig. Kött köpte vi via nätet på en sida som heter Gröna gårdar. Man kan välja mellan flera olika lådor som innehåller olika delar av djuren och får det levererat till butik nära en.

När de30dagarna gått så hade jag gått ner något kilo och minskat några cm på delar av kroppen men fa mådde jag bra och magen känns mindre svullen. Och vi bestämde att vi skulle fortsätta med maten förutom en dag i veckan då vi får äta vad vi vill, och dricka.

När man tränar crossfit pratas det om att paleo är den ultimaten kosten att äta för att nå bra resultat. Jag tror många skulle må bra av att äta såhär oavsett om man tränar crossfit eller inte.

Ni såg väl Svett och ettikett igår på svt1 igårkväll? Det handlade om crossfit. Om du missade det så finns det att titta på svtplay
crossfit paleo träning,