Träningen idag har bestått utav beachvolley! Jag var tillsammans med fyra andra tjejer med i en turnering vid Karstorp idag. Fem år sen sist jag var med. Lika skoj trots VÄLDIGT varierande väder. Ena stunden solsken och värme för att i nästa sekund vända till ösregn så att man blev genomblöt genom alla kläder. Att då kasta sej i sand känns ju lite sisådär men roligt!! Bra träning för rumpa, vader och fötterna. Kommer kännas imorgon. Hur gick det då? Jo, vi tog oss till semifinal där vi snabbt låg under med flera bollar och trots grym upphämtning förlorade vi dock den matchen. Men vi var nog rätt nöjda ändå, tror jag. Kram på er!

Jag är så glad och det är jag pågrund av en så enkel sak som att äntligen kan Alicia cykla med mig medan jag springer en lugnare runda!! Vi får tid tillsammans istället för att jag springer ut själv <3 . Och dessutom var jag ute och sprang häromdagen med båda barnen i cykelvagnen. Det r lycka att kunna kombinera träning med att umgås med barnen.

Inte skrivit så mycket här på sista tiden men träningen rullar på. Sprang tex ett pass igår med intervaller på 4min. Körde upp bakom kalkbrottet här nära oss och parkerade bilen och värmde upp. Sen startade jag intervallerna i en uppförsbacke som planade ut och blev en nerförsbacke. Jobbigt och skojigt!! Det var varmt och svettigt och kändes härligt efteråt. Jag sprang 4stycken intervaller men hade nog kunnat springa ytterligare någon/några för jag kände mig stark och inget ont i knät.

I söndags sprang jag ett längre pass (längre för att vara mig) och det kändes bra och inget ont i kroppen. Jag lyssnade på olika podcast för första gången och det gjorde att det inte kändes lika långsamt!

Anders köpte terrängskor till mig när de var i NY. Och jag köpte nyss ett par nya snabba ;-) skor! Snygga färger! Jag gillar lila och rosa färger eller starka färger på skor!!