Idag blev det först gymmet där jag körde igm mitt styrketräningspass men tog bort Benövningarna eftersom jag skulle springa efteråt! Styrkan gick bra! Sen åkte jag upp till berget och körde 1km intervaller som var jävligt jobbiga. 4:44, 4:58 och 4:07. Den sista visade sig bara vara 825m vilket jag insåg försent.. Har aldrig kört 1km intervaller förut men det var jobbigt! Och nu är benen trötta :-0

Det är en härlig känsla när man känner att kroppen håller och man har styrka och ork i kroppen att pressa den på sina träningspass. Min hälsena har jag inte kännt av alls på över 1månad och det är underbart. Jag springer längre och tuffare pass och utmanar mig själv på ett sätt som jag nästan aldrig gjort. Jag känner att jag är i en bra form.
 
Loppen jag ska springa (Tjejmilen 1:a sept. och Stockholm halvmarathon 15:e sept.) börjar närma sig. Och jag börjar känna pressen på att jag måste springa långpass och mer asfalt.
 
Idag sprang jag ett nytt backpass som jag läste om i Fitnessmagazine. Man värmer först upp under en 1-2km lång sträcka med lugn jogg, hittar en lagom backe som man springer uppför 5gånger, därefter springer man i maxtempo 200-400m och upprepar med backe 5gånger och 200-400m max. Om det är första gången man kör detta upplägg kan man göra två upprepningar, vilket jag gjorde. Är man mer vältränad kan man köra så många gånger som upp till 5gånger.
 
Backarna kändes riktigt bra. Jag orkade lyfta knäna och orka hela backen. raksträckan på 200-400m var jobbig men eftersom man bara kör en så tänker man att det är ok att typ dö när man springer den i maxtempo. 2:a varvet kändes ok oxå men den sista 200-400m var riktig jobbig och jag fick stanna och hämta andan en stund innan jag lugnt joggade hemåt. Men det kändes riktigt bra att ta ut sig så och jag tror faktiskt att jag hade orkat ett 3:;e varv men det får bli nästa gång :-)
 
Nu har snart barnen somnat och jag ska hoppa in i duschen. Älskar att träna så man blir helt slut och man känner sig nöjd. Benen kändes pigga, I LOVE it!!

Igår var jag på gymmet och när passet var slut testade jag att göra dips och gissade vad?! Jo, jag klarade två! Jag vill så gärna klara många och dessa var de första jag klarat någonsin! Sen vill jag klara chins oxå men det testade jag inte igår!

Nu kommer det vara mycket fokus på löpning, bara 2månader till Stockholm halvmarathon och snart bara 1månad till tjejmilen!! Sprang 1,3mil häromdagen och blev illamåendes och trött efter. Hade nog behövt äta något, typ gelehallon, på vägen och haft något att dricka med mig. Får tänka på det till nästa gång! På tisdag ska jag springa milen och försöka hålla ett högre tempo!

Backintervaller idag! 6st och det kändes bra men nästa gång får det bli en brantare backe!

Blev fotbollsträning igår, som blev ganska flummig och benen kändes pigga men jag fick inte utlopp för det. Körde idioten på slutet två gånger men jag hade kunnat köra fyra gånger till kändes det som. När jag sen kom hem hade jag överskottsenergi kvar så jag gav mig ut och sprang en kortisrunda på 3,5km! Idag känns det i benen att de fick träna igår, så även fast jag tänkt träna spinning idag så hoppar jag nog det för imorgon ska jag försöka springa ett långpass! Och då vill jag känna mig pigg i benen!

Sprang intervaller igår. 90m med start varje 30:e sekund! Först 6min, vila, 4min, vila och 2min. Pulsen blir hög fort och det känns i benen på de sista men så skööönt när det r gjort!! Någon som brukar springa intervaller? Undrar vilket upplägg ni har!! På fredag blir set en långsam långtur, och nästa vecka får det bli backintervaller!!

Är så trött på att halsontet kommer och går.. Har gjort det hela våren ju och inte brutit ut..

Kettlebells var inte alls roligt. Hon körde 3-4övningar samma hela tiden. Näpp, tråkigt och inget för mig. Tacka vet jag functional moves!! Men sen blev det fotbollsträning då tre av fem sträckte sig!! Dålig uppvärmning och för tuff start, tror jag det berodde på! Men sen spelade vi lite match och då blev vi varma minsann! Så efteråt bestämde vi att åka och svalka av oss i simsjö. Mitt första dopp utomhus för iår! Kallt men skönt! Och idag begav jag mig iväg upp till berget och sprang milen! Det var tunga och stela ben som var trötta redan efter 2km men jag kämpade på och ibland kände jag mig hyfsat pigg ändå i benen... Det blev en tid på 1:02h! Bättre tid än förra gången men nu är målet att springa under timmen! Och springa dagen efter en vilodag!!!

Idag ska jag testa på något nytt! Kettlebells! Har ni testar det? Det ska bli intressant! Håller på i 30min och vänner som har kört har sagt att det är tufft! Skoj!! Regnet öser ner utanför fönstrena så uteträning är ganska kört känns det som, annars hade jag gärna sprungit idag men förhoppningsvis blir det fotbollsträning (i blött gräs) ikväll och då har det slutat regna *hoppas*!!! Fotbollen är skoj, träning utan att man tänker på det. Efter sommaruppehållet kommer vi vara 5lag som fajtas om pallplatser, till skillnad mot 2lag som vi var innan!! Grymt skoj!! Älskart!!

Denna veckan kom halsontet tebaka och slog ut mig så det har blivit noll träning denna veckan! Nu börjar det kännas bättre så imorgon blir det troligtvis träning igen! Och så hoppas jag att veckan som kommer blir en bra träningsvecka! Kram

Tog mig ut och cyklade en sväng. Det var ett tag sen nu men vädret har ju varit väldigt varierande och när jag har planerat att jag ska cykla ja då har det börjat regna. Men idag så passade jag på när jag såg att det INTE regnade och det blev en lite kortare runda på ca16km, men en ganska tuff eller nja det är den väl inte irktigt. Bitivs tuff kan man säga för jag cyklade uppför simsjöbacken, södra. Och den är ganska så brant uppför och sen måste man ta sig nerför oxå på andra sidan och den är brant... Skönt iallafall att ha gjort min runda idag!