Det blev 1-0 till dem, så vi förlorade men det var jämnt och skoj fast det började regna när vi började spela!

Fotbollsmatch om 1h.. Återkommer om hur det gick..

Så då har man oxå hunnit med att spela lite beachvolley med vänner i underbart väder!! Livet kan knappast bli bättre!

Sprang hem från jobbet. 6km på 38:31min. Ingen bra tid men nöjd över längden och nöjd över att jag sprang efter att ha jobbat natt!! Behöver träna intervaller för att orka springa snabbare...

Ja, hur går de med toppformen egentligen!! Jo, inför halvvättern har jag väl inte cyklat så mycket som jag velat men jag kommer nog klara mig. Ska försöka hinna med ev en tur imorgon, sen en långtur nästa helg och då kommer jag upp i mer träningmil än förra året ändå. Sen funderar jag på att fortsätta träna cykling för att i augusti cykla kinnekullerundan som är på 95km, tror jag. Cykelträningen är bra för mina lår och rrruuumpa ;) och väldigt bra för konditionen!

Löpningen går lite på sparlåga. Sprang vårruset för några veckor sedan sen har det bara blivit en runda med enbart löpning sen har det blivit fotbollsträning där det ju automatiskt blir löpning men mer intervaller inte så långa sträckor. Så i helgen får det bli en längre runda, kanske springa hem från jobbet imorgonbitti?! Nästa vecka ska jag springa intervaller med min väninna och hennes bror på berget... Fasa, fasa!!! Men det blir nog bra! Tjejmilen planeras till den 1:à september! Lång tid kvar...

Sen har ju det nya gymmet lockat så jag har testat lite gruppass såsom bodycombat, easyline, bodypump, funtional moves (superpass på alla sätt!!) och skälva gymmet med maskiner!!

Mycket och rolig träning och jag känner mig stark och frisk i min kropp!! Vet inte hur jag ska göra med vikt, mått och diverse!!

Varit ute och cyklat på min "snabba" cykel, som Alicia kallar den!! Blev 4mil med medvind i början och motvind efter hälften.. Gick ändå ganska bra! Nästa runda får nog bli längre!

Tränade bodycombat igårkväll! Roligt, även fast jag inte riktigt hänger med i koreagrifin!

Benen gör ont idag oxå men jag trotsar det ändå och begav mig upp på berget och sprang en kort runda. Sprang först 1,5km, stannade stretchade och körde lite styrka. Sen sprang jag 2km och i mål där jag stretchade ordentligt. Duschade när jag kom hem och tog på tigerbalsam. Förhoppningsvis känns det bättre imorgon!! Löpningen gick bra. Kände av hälsenan de första 1,5 sen inte och även fast benen kändes stela kändes det som om jag hade ett bra löpsteg och bra fart!

Benen har gjort riktigt ont idag, aj aj! Så slutsatsen blev att jag tagit det lugnt idag. Inte ens tagit en promenad. Var på stan en sväng och fick panik i trapporna då benen skrek av smärta!! Nu har vi ätit middag, jag har badat varmt, smörjet in benen i tigerbalsam och tagit en voltaren! Nu drömmer jag om ben som inte smärtar när jag ska sätta mig på toaletten.. Vackra drömmar!!

Ok, vilka tunga ben jag har idag. Och lår fulla av träningsvärk gaaaah!! Efter torsdag-fotbollsträning, fredagmorgon-gymgruppass och fredagem utflykt till jättadalen med Charlie på ryggen i ryggsäck så protesterar mina ben och längtar efter vila... Cykla eller inte cykla är frågan idag... Eller vänta till imorgon o kanske bara ge mig ut på en kort löprunda??

Oj, helt plötsligt befann jag mig på en fotbollsträning! Typ... 14år eller nåt sen sist, näh.. 11 år måste de va.. Iallafall, så satt inte tajmingen där.. eller bollkontrollen... Eller nåt.. MEN skoj var det och svettigt!!

Igår var det dags för vårruset (5km) och jag orkade springa hela vägen på en tid som blev 27:35! Är riktigt nöjd, är det längsta jag sprungit hittills iår, men idag känns det i hälsenan!

Har varit ute och cyklat en sväng med min racercykel! Det blev 4mil varav de två första kändes i benen av mjölksyra, mycket uppför och nerför och kall motvind. Efter de två fick jag mycket bättre tryck i pedalerna och det flöt på. Såg mardrömsbacken framför mig men envis och med lugnt tempo gick det bra med den oxå! Var ute 1h och 38min och det är egentligen ett lite långsammare tempo än vad jag vill hålla..

Efter de två första jobbiga milen fick jag min belöning när landskapet öppnade upp sig och jag kom ut så att jag såg hela hornborgasjön, blank och blå!! Helt ljuvligt. Vilken utsikt det var! Rapsfälten låg gula bredvid vägen och de små röda husen såg mycket mysiga ut!!

Lyckades gå/springa hem från jobbet igår, det är totalt ~ 8,5km och jag sprang kanske ~4km. Är nöjd med det ändå!! Mitt mål är springa hela vägen i slutet av sommaren. Idag springer Anders Göteborgsvarvet!! Kram på er <3

Fick inte så farlig träningsvärk från bodycombat ändå ;) Sprang en runda i onsdags på ~3km, som kändes bra! Ska försöka springa idag oxå och sen blir det en cykeltur på söndag! Känns bra nu även fast jag inte hinner med riktigt allt nu eftersom jag börjat jobba heltid!

Var på ett bodycombat pass idag och det var riktigt skoj! Kommer nog boka det passet fler gånger.. Om jag nu kan gå imorgon!!

Och så avslutade jag dagen med en kort löptur, men lång för mig. Sprang 3km i ett sträck, tjoho! Käns väldigt långt till att kunna springa ett MARATHON men får väl skynda långsamt! Hade rätt bra tryck i benen fastän rundan började med en fasansfullt lång backe!

Ett mål! Att kunna knäppa dessa byxor!

Varit ute och cyklat ett pass på min racer! Det blev 4mil med väldigt varierad terräng och med ganska mycket motvind!! Men sol var det och fin utsikt över hornborgasjön fick jag! Kedjan hoppade två jävla gånger för mig Grrr!!! Nu ska jag duscha och sen ta ett mellanmål!