Förra veckan började bra med träning måndag, tisdag och onsdag sen tog jag vila torsdag och se hade jag tänkte åka till gymmet med barnen men då hade C blivit förkyld så då ville jag inte dra med sjukan dit. Senare på fredag em blev A magsjuk... Ingen idé att tänka på träning då och på lördagen insjuknade även jag.. Krafterna försvinner fort när man är magsjuk. Åt ingenting på två dagar... Så äntligen i tisdags så satte jag mig på cykeln och fick ihop 45min och ca15min core, härligt! Idag blir det activio på gymmet!!

Igår var jag ute och sprang en sväng med mina kompressions tubes från www.runforest.se
Jag kan inte springa sålångt innan jag får ont i knät och igår blev det uppvärmning och sen 5*300m intervallträning här på gatan. Varv 2 och 3 och 4 sprang jag på exakt samma tid!! Grymt att hålla så jämnt tempo! Varv 1och 5 gick snabbast! Tubes känns knappt att man har på sig och är väldigt lätta att ta på sig. När man väljer storlek mäter man vaden på det stället där den är som tjockast. På mig sitter de perfekt! Och att de r superrosa gör det oxå roligare.
När jag sprang Stockholm halvmarathon så fick jag ont i knät och sen har det hängt med. Tror det är något sorts löparknä och jag har stretchat och stretchat men tycker inte det gör någon skillnad. Jag kan springa ca2,5km innan det börjar göra ont. Tråkigt men hoppas det ger sig så småningom men tråkigt att inte kunna springa längre...

Har fått förmånen från www.runforest.se att testa en produkt ur deras sortiment. Det är ett par Compressports kompression tubes. Man fick välja vilken färg man ville ha och jag valde såklart. ROSA!
Eftersom jag har haft problem med min vänstra vad där jag fick en mindre muskelruptur i november, vilken har gjort att jag hindrats i min löpning är det extra skoj att få testa dessa.
Nu ska jag bara ut och testa dem oxå! Kanske blir det en kortare runda ikväll i det fina vädret!
 
Trevlig helg på er!