Jag fick rejält ont i mina axlar efter simträningen och upp i nacken. Man tränar ju en hel del rörlighet i armarna som man inte tränar annars vilket är jättebra! Det kan jag behöva. Nu på måndag var ju det höstlov för simningen men jag ska försöka ta mig dit och simma ett pass iallafall, tänkte jag. Måste få upp min simkondition. Men det är ändå tur att man har lite kondition i kroppen från löpningen för det kändes som om jag hade ett bra flås även fast jag inte är van att andas och hålla andan, som man måste göra i simning. Det tar ett tag innan man får in rätt andningsteknik. Skoj var det iallafall. Och träningsvärken har känts i ben och triceps, härligt!!

Annars r motivationen dålig. Har inte varit på gymmet pålänge nu.. Hoppas att jag får en nytändning nästa vecka. Ska planera min träningsvecka i helgen och försöka hålla den. Jag är rädd att bli för stel i överkroppen av styrketräningen så jag vill testa på yoga och jag har bokat in massage för att knåda mina muskler. Massage r jag för dålig att gå på men ska bättra mig för jag känner att jag bhv det. Stelnar ofta till mellan skuldrorna och upp i nacken.

Träning är ju skoj ska bara hitta motivationen, komma fram till vad jag vill ha för mål då är det oftast lättare att motivera mig till att träna! Hur gör du för att motivera dig själv??

Ibland måste man förflytta sig ur sin bekvämlighetszon och göra något nytt. Det gjorde jag igår. Jag begav mig till badhuset och var med på en simträning. Tekniken hängde inte med när jag blev trött, och andningen kom i otakt med kroppen och på ryggsimmet fick jag hela tiden kallsupar MEN det var skoj. Och oj vad ont det gör i axlarna idag!! Dålig rörlighet i axlarna, jajemen!! Nästa måndag är det höstlov och uppehåll i simningen men sen ska jag dit igen och plåga mig. Det stör mig att jag inte orkade simma så som jag ville och det stör mig att jag inte hade farten MEN jag sackade inte efter de andra utan höll jämnfart med dem men har man hållt på med simning så vill man vara främst men det får mig ju bara att vilja kämpa på nästa träning och nästa!!
 
Hoppas bara jag kan röra mina armar imorgon...
Känner att jag just nu är inne i någon sorts höstdepp. Har lixom ingen motivation till att träna. En orsak till deppen är såklart att min högra fotshälsena krånglar. Den ömmar och gör ont när jag springer, känns stel mellan löpturerna och ömmar lite då oxå. Det gör att jag är tvungen att vila från löpningen och det gör mig deppig... Jag har verkligen blivit biten av löpning och mina tankar har kretsat mycket kring hur jag ska lägga upp nästa träningspass. Nu när jag inte kan ge mig ut och springa långa turer och inte heller kortare rundor så funderar jag på vad jag kan träna istället men hittar inget direkt som lockar.
 
Löpningen är ju så enkel att man bara kan ta på sig kläder och ge sig ut direkt hemifrån. När man ska träna på gymmet måste man ju först ta sig dit, sen måste man anpassa sin tid/hålla tiden om det är ett gruppass man ska gå på. Att bara styrketräna känns inte skoj just nu...
 
Jag har gått lite promenader istället men känner då oxå av hälsenan men inte lika mycket som om jag skulle sprungit. Jag vet inte om jag borde vila foten helt och hållet eller om jag ska gå promenader och tillåta att det gör lite ont. Hur ska jag göra för att hälsenan ska må bra så fort som möjligt??
 
Det är ju bra ändå att det är höst och snart vinter för då kommer vilan från löpningen naturligt. Jag skulle vilja ge mig ut och cykla men med racern känns kombinationen inte lika säkert med våta löv på asfalten och de smala däcken. Hade gärna haft en cykel med lite tjockare däck som jag kunnat ge mig ut och cykla på... Min andra cykel som jag cyklar med till jobbet börjar ge med sig både här och där och börjar snart inte kännas säker att cykla på. Behöver spara pengar så att jag kan köpa en ny till våren.
 
Jag hoppas att hälsenan kan kännas lite bättre snart så att jag kan ge mig ut och springa korta turer och styrketräna här hemma. Ska väl oxå fixa iordning så att jag kan träna på min racer inomhus på trainern. Kanske kan vädret ge mig några fina höstdagar så man blir lite mindre deppig..

Cykelrundan i höjdskillnad..

Jag var ute och cyklade igår på min racer. Har inte cyklat på jättelänge men nu kommer det nog bli lite mer cykling för mitt knä har protesterar vid löpning och även höhälsena! Jag ska träna löpning men det kanske bara blir en-max två gånger/vecka beroende på hur benen mår. Sen får det bli gymmet med spinning och gruppass.

Cykelpasset igår r en slinga på 1,6mil som jag cyklar förut. Till Skultorp, höger mot Häggum, södra vägen uppför simsjövägen och sist norra vägen nedför simsjövägen. Den r lite tuff med nycket uppförslut men rolig. Nästa gång ska jag cykla två varv på slingan och våga trycka på uppför!

Har kommit på att min cykel jag har när jag cyklar till jobbet börjar bli väldigt sliten och jag kommer nig bhv begrava den till våren.. Men vad ska jag köpa för ny cykel?? Det r ju en djungel!!

Intressanta lopp för nästa år, dvs 2013!!

Vårruset i Jönköping som brukar vara i maj!

Skövde hade ett terränglopp som jag missade förra året men som jag nästa år INTE vill missa!!

Halvvättern, ingår i halvklassikern och nu jäklar vill jag cykla under 6h!!

Halvvansbro, som oxå ingår i halvklassikern!

Tjejmilen 7:e september! Vore skoj att springa eftersom det inte blev ngt iår och det är 30årsjubileum nästa r!!

Stockholm halvmarathon 14:e september! Är redan anmäld och vill springa igen eftersom den var rolig!

Lidingöloppet 28:e september, funderar på att göra en halvklassiker och vill då springa denna.

Tjurruset 5:e oktober, har varit en dröm länge att springa detta terränglopp som går genom vatten, över stockar och berg ;)


Förstår inte varför de sista loppen ska ligga så tätt?! Nästa år kan bli intressant!!

Är grymt sugen på att åka på en träningsvecka med Springtime travel!! Kombinera träning med sol och värme och bad = perfekt!! Någon mer som är sugen?

Www.springtimetravel.se