Jag kom igång och tränade förra veckan innan jag åkte på en ny förkylning.. *suck* Och idag hade jag planerat gymbesök och att boxas med Elin men då ligger jag hela natten och känner mig torr i halsen och ligger och sväljer och sväljer.. Bläh, inget mera sjuk NU!! Vill träna och må bra! Mars månad måste bli en MYCKET bättre träningsmånad..

Det är när man är sjuk som man längtar mest efter att få träna. Eller att orka leka med sina barn...

Här kommer en bild på mina mellanmålsmuffins! De blev goda! Och så mycket bättre när jag bakade dem i muffinsformarna. Ni ska få receptet men har det inte just nu i närheten.

Äntligen har jag tränat på mitt kära gym igen! Blev lite blandat mellan maskiner, fria vikter och den egna kroppsvikten! Sprang på löpbandet intervaller efter lite uppvärmning. Det blev 30sek på hög fart ca15km/h och sen hoppade jag av löpbandet och vilade ca20-30sek. Körde nog 5-6 stycken, jobbigt men skoj! Skönt känns det nu efteråt att vara igång igen!
God helg på er!

Testade några nyttigare muffins häromdagen. De rann utanför muffinsformarna tyvärr dock men min underbara man köpte två muffinsplåtar på Lagergause. Så sen när jag vaknat ska jag testa att baka dem igen, i nya muffinsplåten!! Ska skriva receptet här sen. De r perfekta som mellanmål!

Åh, vad jag längtar efter att få ge mig ut och springa och inte ha ont någonstans i kroppen, inget som stoppar mig eller gör mig långsam (förutom min nu dåliga) kondition! Vill springa som ett barn glädjefyllt, snabbt och hoppa fram! Kanske testa imorgonkväll!!! Eller med barnen i johhingvagnen på em!! <3

Usch, två veckor utan träning bläh! Först magsjuka och inga krafter alls till att orka träna i många dagar efter... Sen blev det förkylning med ont i halsen! Men nästa vecka hoppas jag att det blir mycket bättre. Vill orka och vill träna!!