Tycker jag kommit igång riktigt bra med träningen fast denna veckan började jag med att känna lite halsont så det har blivit endast några promenader men idag kanske jag ska bege mig ut på en löprunda. Är oxå så sugen på att cykla en sväng men kanske imorgon...
 
Tyvärr äter jag för mycket onyttigt för att se resultatet av all träning men på söndag är det den 1:a juli och nu bara måste jag skärpa till mina vanor igen. De är inte så dåliga egentligen. Jag äter minimalt med kakor, tårtor och bullar utan mitt "problem" är mer godis och choklad. OM jag bara kunde dra ner på det skulle jag vara nöjd.
 
ska iväg och springa intervaller.. usch o hej..
Igår sprang jag min första mil på flera år. Det var inte planerat utan jag hade tänkt springa 7,5km men sen så kändes det så bra så jag fortsatte, det blev ingen bra tid eftersom jag tvingade mig själv att ta det extremt lugnt men jag är jättenöjd. Nu vet jag att jag klarar av det!!

Sprang 5:an på berget idag tillsammans med Linda. Vi var sega och trötta men ingen av oss hade vågat avboka! Det var första gången vi sprang ihop och då r det alltid svårt att veta hur fort man kan springa. Linda berättade att hon ofta går ut hårt tidigt och tappar på slutet, jag brukar göra tvärtom, börja lugnt och öka på slutet om jag orkar! Så det är ju en väldigt bra kombination faktiskt!! Så jag kände att det gick för fort i början men efter 2km kändes det ok ändå. De första två var jobbiga, kändes som om jag kippade efter andan hela tiden. När det var en kilometer kvar kändes det riktigt skönt. Hade bra tempo men började kännas kämpigt. In i mål var underbart! 26:45min sprang vi på, vilket är en riktigt bra tid då vi var sega och lite bakis!! En av mina topp3 tider på 5:an tror jag faktiskt!

Skönt att ha det gjort!

Det r mycket fotboll just nu så därför får gymmet vänta på mig. Har varit där och styrketränat men inte kört något gruppass pålänge!

Fotbollen är jätteskoj! Vi tränar 2-3 gånger/ vecka och har spelat två matcher! Vi har förlorat en och vunnit och nästa tisdag spelar vi sista och avgörande sen r det uppehåll till vecka33! Om det är tack vare fotbollen eller något annat vet jag inte men min hälsena är mycket bättre och det prisar jag gudarna för!!! Jag sprang 7km i lördags och det kändes oki i foten!!! Så nu känns det inte omöjligt med Tjejmilen och kanske också ett halvmatathon!

Thats it!!

Försöker ladda för en springtur på berget...

Idag r det fotbollsmatch igen... Nervöst!!