Hur gick det med veckans utmaning??
 
För mig gick det bra! Fram till igår. Kom hem efter en jobbnatt med ont i magen, som blev bra efter några timmars sömn och rännandes till toaletten. Sen vaknade jag med ont i halsen och allmänt risig... Så plankan*3 fram till lördagen gick bra. Gjorde tom några plankor inne på toaletten på jobbet när jag jobbade i veckan för att hinna med.
 
Veckans nya utmaning blir:
 
(sidoplankan + armhävningar)*2 dvs 2gånger om dagen
 
Sidoplankan står man med underarmen ner i golvet och fötterna i golvet, sträck upp den andre armen och lyft höften så högt du kan (bild kommer). Armhävningar är valfritt på tå eller knä och köra så många man bara orkar! Så kom igen nu!!

Idag har jag sprungit intervaller. 80meters som man ska hinna under 30sek. Först 6min, vila 3. Sen 4min, vila 2 och sist 2min. Kändes bra men lite stelt i hälsenorna. Därefter lite styrka hemma på altanen. Ska öka upp med kolhydrater nu veckan innan Tjejmilen! Och ta det lugnt med löpningen. Kanske två korta pass och sen vila.

Hur går det med plankan? Jag har hittills lyckats hålla mitt löfte och gjort tre plankor om dagen denna veckan! Tror det hjälper mig i min core faktiskt!! Kändes bättre i ryggen under mitt långpass löpning i tisdags!

Vi vann vår fotbollsmatch igår med 2-1 mot Knoppistjejerna! Och oj vad vi var taggade, nästan liiite för taggade för det var spänt och alla skrek och humöret var lite irriterat men vi vann!!
 
Så nu har vi vunnit två matcher och har två kvar! Hejja oss!!

Idag när Alicia var på dagis så fick vi barnvakt till Charlie och... gav oss ut och sprang tillsammans! Det har vi inte gjort på år och dar!! Det blev en längre runda på 15km. Tiden var inte det viktiga utan längden. Vi tog det lugnt i ett jämnt tempo. Nu känns det i benen men inte så farligt som man skulle kunna tro!

Ikväll stundar mitt fotbollslags andra match (min första) för denna omgången! Är lite nervös men det ska nog gå bra!!

Det blev tre plankor igår!! Bara 6dagar kvar!

Första plankan för idag!!

Imorgon börjar veckans utmaning: Plankan *3! Häng på vetja!

Tänkte det vore lite skoj att utmana sig själv och om någon vill hänga på så vore det skoj. Nästa veckas utmaning är plankan! Jag vet att plankan är riktigt bra för hållningen men jag är såå dålig på att träna det. Nu när jag känner att jag har ont i svanken när jag springer längre sträckor så måste jag skärpa mig. Från och med måndag så ska jag göra plankan *3 om dagen, stå så länge jag orkar och anteckna tiden. Måndag-söndag och sen kör vi en ny utmaning veckan därpå!
 
Någon mer som vill hänga på?

Nu r det cirka två veckor kvar till Tjejmilen och jag börjar bli lite nervös. Inte inför längden utan mer för att det faktiskt är ett lopp. Att prestera. Få en bra tid. En bra tid för mig är under timmen, nära 55min men vet ju inget om hur det r att springa den banan. Hur kommer kroppen kännas. Kommer det vara trångt att springa? Har jag laddat på rätt sätt? Med rätt mat? Ojoj! Och sen två veckor efter det blir det en halvmara i Stockholm!! Hur ska det gå??

Sprang hem från jobbet idag, skönt! Då blir träningen gjord på en tid som jag ändå skulle använt till att transportera mig hem ;-)

Idag var det varmt och kvalmigt, dock molnigt! Tillsammans med Linda gav vi oss ut på gröna milen! De första 6km kändes riktigt bra. Höll ett tempo mellan 5:20-6:00. Efter de 6km började värmen ta på en så jag fick sakta ner lite men sen efter 8,5km kändes det bra och jag kunde nästan öka lite! 58:28min blev tiden, förbättrade tiden med 4min!!