Någon som tränar på julafton? En kort jogg kanske. Ett pass i pulkabacken är ju annars ganska lagom mellan alla julmat. Få lite frisk luft och röra på sig så att man orkar lite mer mat ;-) God JUl!
Näh, det är bara att inse att jag måste satsa på cykling och styrketräning tills vaden känns tillräckligt ok för att springa med. Och kanske skidåkning om det går med vaden, borde det ju. Ska försöka komma upp på juldagen och testa. Är så könt att åka skidor, få så mycket frisk luf istället för att träna inomhus på gymmet.. Fast gymmet är skoj just nu och jag glädjs åt att träna mina muskler.
 
När jag ser tebaka är iallafall 2012 ett bra träningsår. Har aldrig sprungit så mycket som jag gjort iår och aldrig sprungit sålångt heller och dessutom varit hyfsat skadefri. Lyckades nå flera mål jag satt upp under året och träningsmässigt har det varit riktigt roligt. På det personliga planet har det oxå varit troligt roligt. Sen har året slutat lite trist med nackspärr, hälsenaont, bristning i vaden m.m. Men det är bara att bita ihop och komma igen.
 
God Jul på er!

Så jädrans tråkigt att bristningen i vaden gör såpass ont att den hindrar min löpning när kroppen i övrigt känns så pigg! Vill kunna springa obehindrat!! Men imorgon får jag riva av ett pass på gymmet istället ;-(

Jag ska snart ut och testa mina löparben med dubbar på skorna! Blir en kortis men bättre än inget. Härligt fredagsnöje! Se you!

Nu har köpt och gjort en rolig och väldigt enkel sak men exakt vad får ni veta efter jul ;-)
Så God Jul på er!!

Jo, jag tränar men hinner inte skriva så mycket på bloggen. Blir mest styrketräning, cykling och lite gruppass. Saknar löpningen men kroppen vill inte riktigt. Först ont i hälsenan, sen nackspärr och ont i rygg och nu senast bristning i vaden men men skogen finns kvar och jag längtar tills jag kan springa igen!

Är snorgi och längtar efter att kunna träna igen..
Om ni går in och läser denna underbara blogg kan ni vara med om att tävla om en julklapp till kanske er man, pappa, partner!! Och passa på att läsa och kika på alla vackra bilder som finns i bloggen!
 
kram

Som jag skrev i tidigare inlägg har träningen blivit lidande av olika orsaker: nackspärr, bristning i vaden och nu halsont... Tråååkigt men kanske välbehövligt! Får passa på att vila mig iform, bläh! Jag vill ju träna och det är frustrerande att inte kunna MEN när jag kikar bakåt på året 2012 så ser jag ju att jag lyckats träna mer än någonsin både löpning, fotboll, styrketräning och gruppass!! Dock blev cyklingen lidande iår vilket jag ska ta igen bästa år, om min kropp tillåter. Min bröstrygg och nacke är inte alltför glad åt den stela sittställningen som cyklingen innebär men kanske tillsammans med mycket rörlighetsträning så kan jag få det att fungera måste bara komma på vilka övningar som är bra! Tips någon?

Ja, 2012 har gått fort och jag hann med mycket i träningsvägen! Det är jag glad för och jag hoppas 2013 kommer bli lika lyckad om än liiiite bättre, lite snabbare ;-) Jag tackar min lyckliga stjärna att jag har en man som tillåter mig träna så mycket som jag vill! Min dröm för 2013 är oxå att kunna träna tillsammans med min man, utan barn, i löpningen och kanske styrketräning! Och springa intervaller eller distanspass tillsammans med Alicia som cyklar bredvid <3. Mer träning ihop med familjen helt enkelt! Min granne Malin har roliga idéer om familjeträning och jag hoppas de förverkligas!

Alicia kommer fortsätta gå i sin simskola och förhoppningsvis lära sig simma. Senare i vår tror jag hon ska testa på fotbollsskolan, om hon vill! Och min man Anders satsar på Gbgvarvet och funderar vidare på han ska springa ett marathon 2013, vilket min knasiga vän Elin ska ;-). För mig räcker en halvmara och lite andra kortare lopp är inplanerade som vårruset, tjejvättern/halvvättern, viken runt, Broddetorp triathlon, Toughviking, Sthlm halvmarathon!!

2013 blir ett spännande år!

Men först ska vi rehabträna och sätta grunden i vinter!!

Jag har då ingen tur.. Efter att haft nackspärr hela veckan som idag känns bättre, så ger jag mig ut på en löprunda med dubbar och får efter ca1km fasligt ont i vaden!! Det var bara att halta hem... Hoppas detta ger sig snabbt..